ВАШАТА МИСИЯ В ЖИВОТА

КАКВО Е ВАШЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЗЕМЯТА

Всеки от нас е дошъл на този свят с определена мисия. Едни разбират предназначението си веднага, на други им трябва време. Вашият знак ще ви подскаже верния път.

Овен

Да бъде лидер и първопроходец. Той трябва да води хората след себе си и да прави първата крачка към важните цели. Овенът се стреми към висоти и затова не трябва да се бои от внезапните промени.

Телец

Да познае живота с всичките му възходи и падения, а след това да достигне до професионално благополучие. Телецът трябва да се отнася внимателно към природата и да помага на другите да откриват позитивната страна на живота. Неговата мъдрост и спокойствие могат да бъдат пример за мнозина

Близнаци

Да се научат да се адаптират към всякакви условия. Те са създадени за социализация, за установяване на полезни контакти. Нужно им е да намерят противоречията в себе си и така да достигнат до баланс. Цял живот Близнаците се учат на последователност в чувствата, мислите и действията.

Рак

Да се развива и да събира мъдрост. Той трябва да е наясно с чувствата си и да се приеме като пълноценна личност. Необходимо е да се справи с излишната си чувствителност и да приема хората такива, каквито са.

Лъв

Тяхната мисия е да достигнат слава и значимост в обществото. Да бъдат лидери и да защитават онези, които се нуждаят. Това е истинският Лъв.

Дева

Да се научат да вярват в себе си. Целият живот на Девата е път към самоусъвършенстване. Трябва да контролират случващото се около тях, за да бъде съхранен порядъкът и хармонията.

Везни

Мисията им е да се стремят към самопознание и максимално да реализират себе си. Но най-важната мисия е да обединяват хората. Везните могат да бъдат щедри и да научат останалите как да се радват на живота всеки ден.

Скорпион

Те трябва да развиват настойчивост и сила на волята. Имат много сила и мъжество, за да променят света към по-добро. Скорпионът трябва да гледа смело опасността в очите и да не се бои да рискува.

Стрелец

Неговата мисия е да се бори за справедливост и да служи за благото на хората. Човек от този знак е способен да върне вярата в себе си на всекиго.

Козирог

Борба и покоряване на върхове. Козирогът е длъжен да се научи да живее в реалния свят и да разбере отговорността, която лежи на плещите му.

Водолей

Достигане на високи лични и социални цели. Водолеят може да създаде чудеса в реалния свят. В него е силата да направи невъзможното възможно. Може да се занимава с благотворителност.

Риби

Да служат на хората, да обичат себе си и никога да не се приемат за жертви. Много хора се нуждаят от подкрепата им, особено най-близките им.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Share