ДОБРЯЦИТЕ НА ЗОДИАКА

НАЙ- ДОБРОДУШНИТЕ ЗОДИИ

Някои хора просто имат добра душа. Добротата е тяхната естествена и неподправена същност и не е нужно тя да се доказва и демонстрира.
Тези хора дават, помагат, обичат и обикновено са много добри слушатели. Всеки път, когато сме около тях, чувстваме, че светът може да стане по-добро място.
Кои зодии се нареждат на първите места в тази класация?

Близнаци

Всеки път, когато срещнем Близнаци, ще бъдем покрити с наметало от доброта. С великолепното си остроумие, те ще накарат всеки новодошъл да се чувства комфортно за броени минути.
Тяхната истинска привързаност към всяко човешко същество, съчетана със забавната им общителна страна, е изключително приятна за всеки и той иска да продължи да общува с тях.
От друга страна, те могат да бъдат сериозни и внимателни слушатели. Близнаците са любопитни и никога не се преструват на заинтересувани към хората – те са истински загрижени за тези, които ги заобикалят.
Те ни карат да се чувстваме като най-важния човек на света, защото в този момент ни дават цялото си внимание.

Лъв

Лъвовете имат топло и голямо сърце и обичат прегръдките. Те имат силно усещане за собствената си увереност, но тя никога не е смущаваща и честно казано, е трудно да ѝ устоим. Именно тази увереност оставя и усещането за оптимизъм.
Родените под този знак вярват в себе си и в нас, освен това са изключително щедри.

Риби

Рибите се считат за най-приятелския знак в зодиака и определено има защо. Те са безкористни и винаги ще оставят настрана своите проблеми, за да ни обърнат внимание. Рибите смятат, че да помогнат на другите е по-важно, отколкото да говорят за собствените си проблеми. По този начин постигат най-добрите емоционални връзки.
И когато ни слушат, те са нежни и мъдри. Използват най-успокояващия език, за да ни накарат да почувстваме, че заслужаваме това внимание и време.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Share