РОДИ МЕ, МАМО, С КЪСМЕТ…

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ РАДВАТ НА НАЙ- ГОЛЯМ КЪСМЕТ

Всеки човек може да направи така, че да има повече късмет. Истината е, че ако седим и чакаме нещо да се случи, едва ли ще бъдем късметлии. Ако обаче заменим чакането с действия, резултатът вече може да бъде съвсем различен.
В изкуството по изграждане на собствения късмет има какво да научим от някои зодиакални знаци. Добре е да се вгледаме в примера на тези зодии.

Водолей

Водолеят създава своя собствен късмет въз основа на това, което Вселената му диктува. Той е от типа „иди и си го вземи“, но ако това не проработи, се опитва да намери решения вътре в себе си.
За своя късмет Водолеят често разчита едновременно на себе си и на Вселената, така че, когато успеят, може да бъде загадка как са го постигнали.
Родените под този знак вярват, че късметът идва от самите тях.

Лъв

Лъвовете изглеждат като хора, на които всичко им е поднесено на сребърен поднос, но всъщност те знаят, че упоритата работа и посвещението са това, което ги прави късметлии.
Те може да изглеждат и като фокусирани върху себе си в много голяма степен, но това е само защото искат да докажат, че позитивизмът и усилията се отплащат.
Представителите на тази зодия знаят разликата между създаването на късмета си и това да оставят на Вселената да се погрижи за него от време на време.

Овен

Овенът е наясно, че нищо не се случва, ако той самият не го накара да се случи. Затова той твърдо вярва, че сам е отговорен за своя късмет.
Изглежда, че нещата при него се случват лесно, но това се дължи на факта, че той е отворен към нови възможности. Тъй като е добре осведомен за своето обкръжение и се среща с нови хора, пред родените под този знак се откриват много шансове да намерят тези възможности.
Ако ги попитаме, те ще ни отговорят, че всички хубави неща идват при онези, които излизат навън и ги хващат. Когато се научим как да правим това, ще започнем да се радваме на добър късмет, където и да отидем.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Share