ПОЛОВИТЕ АТЛЕТИ НА ЗОДИАКА

КОЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ НАЙ- ДОБРЕ В СПАЛНЯТА

Има много хора, които се отличават пред останалите като страхотни любовници, докато всичко останало в живота им все нещо куца.
Кои са тези хора според астрологията?

Овен

Когато сме с представители на тази зодия, трябва да се подготвим за незабравима нощ. Те искат да бъдат този, който никога няма да забравим, и най-често се случва точно това.
Можем да отклоним вниманието си от сексуалната им мощ с мисли за това, как не са се появили на втората среща или как са напълно несъгласни с всичко, в което някога сме вярвали, и показват това по безспорен начин.
Добре е да запомним, че Овните винаги са прави, така че след горещия секс, трябва да бъдем готови да чуем историята на живота им и да разберем, че без значение какво сме научили в този живот, техният опит е много по-голям.

Близнаци

Много хора, родени под знака на Близнаците, са добри в това да доставят удоволствие на другите. И това се проявява най-добре в спалнята, където типичният Близнак иска да знаем, че се грижи за удоволствието ни.
Това може да е много съблазнително в началото, докато Близнакът реши, че иска да ни направи по-добър човек, дори ние да не смятаме, че в нас тлее някакъв проблем.
С тези си действия Близнаците вярват, че ни помагат и всичките им усилия целят да ни спасят от самите нас. Именно това е сред основните фактори, които им пречат в другите области на живота.

Скорпион

Колкото и умели любовници да са представителите на тази зодия, трябва да имаме предвид, че нашето удоволствие не е целта им.
Скорпионите са доста мотивирани на сексуалната сцена, както и в доставянето на удоволствие на самите тях, и могат да бъдат много добри в това да доставят удоволствие и на нас. То обаче винаги е второстепенно.
Те не се интересуват дали ги одобряваме, защото имат достатъчно самочувствие за двама ни. Този вид арогантност може да ги направи още по-привлекателни, което е знак, че в дългосрочен план ние наистина не сме от особено значение.
Рискът да разбият мечтите ни е много голям.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Share