АКО ТЪРСИТЕ СЕКС…

НАЙ-СЛАДОСТРАСТНИТЕ ЗОДИИ

Астрологията изучава движението на планетите и тяхното значение за живота. Тя може да разкрие много неща за най- потайните кътчета на човешкото съзнание.

Когато става дума за любов и секс например, с помощта на астрологията можем да узнаем какво е отношението на отделните зодии към пикантната тема.

Мнозина сигурно са се питали и се питат кои са най- сладострастните и любвеобилни зодии.

Ето кои от тях обожават секса и не са склонни да правят компромиси в това отношение.

1. Овен

Знакът на сексапилния Овен се управлява от планетата Марс. Жените, представители на тази зодия, са изключително активни сексуално, докато мъжете са до голяма степен непредсказуеми. Те нямат намерение да ви чакат, докато сте готови за секс. Овните са по принцип огнена зодия. Има ли нещо по-горещо от огъня?

2. Везни

Ще трябва да имате интелектуално привличане с този представител на зодиака, за да можете да правите секс с него. Но след като веднъж го спечелите, ще откриете романтичната му страна, защото тази зодия се управлява от Венера. Най-добре ще е, ако се подготвите за дълга любовна игра, защото с бърз секс не можете да впечатлите Везните. Везните са въздушен елемент и много държат на баланса както в живота, така и в любовта и секса.

3. Риби

За Рибите най-важното е да нямат скучен любовник. Те търсят разнообразието в живота и то е много важно за тях. Не са претенциозни към определена поза, стига да не се придържате само и единствено към неая. Ще трябва да разнообразявате, защото иначе рискувате да им омръзнете. Тогава краят на връзката ви е неминуем.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Share