ЗАЩО И КАК СИ ПРОВАЛЯТЕ ЖИВОТА

КАКВО ВИ ТЛАСКА КЪМ ГИБЕЛ

Никой не е съвършен, всички допускаме грешки. „Човешко е да се греши“, са казвали древните. Ние всичките си имаме специфични „фабрични дефекти“ и в тази си публикация ще ви посоча типичните за всяка една зодия недостатъци, които я тласкат по пътя на неуспеха и провала…

Овен

Проваляте живота си с негативизъм и се оставяте той да ви води. Буйният ви нрав и упорита природа ви създадват много проблеми. Светът ви е крив за всичко, затова хората просто не искат да бъдат част от него. Вие просто ги смазвате с вашите изисквания и пристъпите на гняв.

Телец

Проваляте живота си като не го живеете на пълни обороти. Изпитвате нужда да контролирате всичко и всеки около себе си и когато нещата не се случат по начина, по който искате, си го изкарвате на тези, които значат най-много за вас. Най-трудно ви е да приемете, че не можете да контролирате всичко и че нещата не винаги вървят по план. Научете се да се примирявате с това, защото спонтанните ситуации правят живота забавен.

Близнаци

Проваляте живота си като се примирявате, а се примирявате, защото не знаете какво искате и защото се страхувате от промяна. Примирявате се с кариерата си, макър че продължавате да вършите нещо, което не ви прави щастливи. Нерешителни сте в живота и имате навика да замесвате и останалите в объркването си, наранявайки наистина добри хора. Но някой ден в живота ви ще се появи човек, който ще искате да остане за постоянно. Когато откриете този човек, не му давайте причина да си отиде, защото той може да ви нарани много повече, отколкото предполагате.

Рак

Проваляте живота си, поставяйки другите преди себе си. Изпитвате емоционална нестабилност и можете лесно да се изгубите в чувствата си към хората. Понякога си мислите, че сте намерили правилния човек и поставяте нуждите му пред своите собствени. Вие му се посещавате повече, отколкото трябва. Лесно е да се потопите в любовта, но внимавайте да не изгубите себе си.

Лъв

Проваляте живота си, откъсвайки се от другите, като прикривате емоциите си. Проваляте го, мислейки си, че чувствителността е слабост. Специалисти сте в това да се правите на безсърдечни и да се държите сякаш не ви пука. Но като човек, който поставя емоционалните си нужди доста ниско в списъка си с приоритети, внимавайте да не се затворите прекалено много, защото ще дойде ден, в който ще се чувствате напълно самотни. Спомнете си, че не емоциите ви правят слаби, а тяхното отричане.

Дева

Проваляте живота си като сте прекалено сурови към себе си. Склонни сте да превръщате другите в свой приоритет, вместо себе си. Хората ви харесват за това, но способността ви да обичате силно не се отразява на истинската ви връзка със себе си. Вие сте най-големият си критик и бързо изтъквате недостатъците си. Вие сте най-големия си враг, но вие сте и решението на проблема си.

Везни

Проваляте живота си, опитвайки се да задоволите останалите, без да се питате какво желаете и от какво се нуждаете. Вие сте мили и хората ви обичат, но понякога се възползват от вас и ви тъпчат. Затваряте емоциите си в бутилка в опит да бъдете добри и това нараства до нещо доста неприятно. Понякога наранявате тези, за които ви е грижа най-силно, потискайки емоциите си, опитвайки да игнорирате проблемите си.

Скорпион

Проваляте живота си, мислейки, че не заслужавате любов и ви е по-добре да сте сами. Вие сте зодията, с която хората най-трудно се разбират. Много упорити сте и не прощавате лесно. Сърцето ви не е нещо, което може лесно да бъде спечелено, но когато това се случи, любовта и лоялността ви са за цял живот. Най-големият ви недостатък е, че сте егоисти и винаги се опитвате да бъдете най-добрите във всичко.

Стрелец

Проваляте живота си от страх. Толкова ви е страх да не се провалите, че замръзвате и не правите нищо. Имате много страхотни идеи, но понякога се отнасяте в тях. Не се отдавате на това да завършите каквото и да било. Съсредоточете се върху една задача и започнете от нея. И не зарязвайте всичко по средата на пътя, помъчете се да доведете нещата до успешен край.

Козирог

Проваляте живота си, мислейки, че се състезавате с останалите, за да стигнете до някъде. Проваляте живота си, поставяйки се под излишно напрежение, вместо да се наслаждавате на пътя. Вие сте човек, който е прекалено критичен към себе си и понякога прекалено съсредоточен. Винаги сте в движение и забравяте да се спрете, за да помиришете розите. Забавете темпото, защото можете да пропуснете неща, които са много по-важни от целите.

Водолей

Проваляте живота си, позволявайки на миналото да влияе на бъдещето ви. Задържате нещата в себе си и сте свой най-лош враг. Не си прощавате за миналото и го оставяте да контролира бъдещето ви, носейки излишен багаж по пътя. Гоните наистина добрите хора, защото вярвате, че ви е по-добре да сте сами, вместо с някой, който е наистина добър за вас.

Риби

Проваляте живота си, избирайки грешните хора. Избирате отровни хора и навици и въпреки това сте човек с добри намерения и имате най-доброто сърце от всички зодиакални знаци. Насочвате се към погрешните хора и те ви изцеждат. Навик ви е да се борите с болката в живота, избирайки грешните неща, за които да се борите. Наранявате се все повече и повече, защото си мислите, че заслужавате болката.

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Share