ПРЕСТЪПНИ СРЕЩИ ОТ ТРЕТИЯ ВИД

ОТВЛИЧАНЕ

Германски експерт по НЛО твърди, че извънземни са отвлекли космически апарат на НАСА и са го използвали, за да установят контакт със Земята.
Немският учен Хартвиг Хаусдорф смята, че космическият апарат “Вояджър 2″ е бил превзет от извънземни същества. След изстрелването му “Вояджър 2″ редовно предава информация на учените на Земята, която се обработва с една единствена цел: по-доброто и по- цялостно опознаване на Космоса. Но от 22 април нататък информационният поток внезапно се променил. Учените започнали да получават странни и объркващи послания.

От НАСА твърдят, че е имало софтуерен проблем, свързан с базата данни на полета. Но германският специалист смята, че това е било дело на извънземни, тъй като останалите части на космическия апарат функционирали прекрасно. “Вояджър 2″ носи впрочем диск с поздрави на 55 езика в случай, че се срещне с други форми на живот.

Космическият апарат бе изстрелян на 20 август 1977 г. по програмата „Вояджър” на НАСА. Междувременно от НАСА съобщиха, че проблемът с “Вояджър 2″ е бил отстранен и сега системите му работят нормално. Въпреки това подозренията и опасенията остават…

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

Share