ЕРОТИКА И АСТРОЛОГИЯ

КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ

Интимните връзки много често са затруднени от факта, че повечето мъже крият емоциите си, за да не се изложат пред жената, в която са влюбени. Но ако вие, жени, узнаете зодиакалния знак на мъжа, от когото се интересувате, ще можете да вникнете по-дълбоко в неговата личност и да декодирате поведението му по-лесно.
Ето какви индивидуални сигнали ви изпраща той, като изхождаме от отделната зодия:

Овен

Мъжете от тази зодия действат без заобикалки – те не могат да запазят в тайна любовта си. Ако този мъж ви харесва наистина, той ще направи първата стъпка във вашата евентуална бъдеща връзка. Истинският Овен ще направи всичко възможно, за да ви покаже всичките си качества и умения, за да елиминира съперниците за сърцето ви. Така че няма да се чудите дълго дали вашият Овен ви харесва.
Прочети още

Share

СИЛАТА НА МРАКА

ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ

Безгранична и страшна е българската простотия! В България все още се намират глупаци, които вярват, че с билки може да се излекува всичко. Дори и рак. На такива типове мой познат лекар пожелаваше да лепнат трипер, а сетне да се излекуват с билки. Да, дори и едно такова невинно заболяване не може да се излекува с билки.
Е да, ама простотията не ходи по говедата, тя ходи по… българите. Според тях Димков е бог, Дънов- велик учител, а Ванга пък е направо светица. Край, край нямат българските идиотщини! А истината е, че глупостта е майка на всички беди. Ето до какво води пословичната българска глупост…
Прочети още

Share

РОЛЯТА НА ЛУНАТА В ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

ПЕРИСКОПЪТ НА ПОДСЪЗНАНИЕТО

Заедно със слънчевата зодия и асцендента, положението на Луната е един от най-важните фактори във вашия личен хороскоп. Тя е свързана с вашите чувства, а освен това и с подсъзнанието.
Тя определя отношението ви към дома и семейството, към миналото и детството. Луната разкрива емоционалните ви нужди.
Това е знакът, в който се намира Луната в момента на вашето раждане.

Ако не знаете в кой зодиакален знак е разположен вашият лунен знак, можете да го проверите в специалната таблица, която ще намерите в моята е- книга „Луната като ключ към смисъла на живота“. Тази книга можете да си свалите НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО от моя сайт www.SuperAstro.net.

Ето какво разкрива за личността ви вашият лунен знак:

Луна в Овен

Вие сте емоционален и директен човек. Често реагирате импулсивно. Предпочитате да показвате любовта си чрез действия, а не чрез думи. Предизвикателствата не ви плашат, а ви държат жив. В непредвидими ситуации, родените с Луна в Овен ще проявяват всичките типични за този знак черти като безстрашие, упоритост, бързина на решенията. Луната в Овен ви кара да търсите непрескъснато емоционална подкрепа.
Прочети още

Share

ЗОДИАК И ИНТЕЛЕКТ

УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Много често ме питат кои зодии минават за най- интелигентни. В интерес на истината трябва да кажа, че има умни и глупави Близнаци, умни и глупави Риби и т. н. И все пак, под определени зодиакални знаци са се раждали и се раждат най- много интелектуалци и мъдреци.

Всеки един зодиакален знак има определени качества, които са му присъщи и които го характеризират. Балансът се поддържа с това, че всеки един от представителите на зодиака е различен и специален сам по себе си.
Когато става въпрос за интелигентност и умствен капацитет обаче, звездите са помогнали със завидни умения и възможности на някои избранници, които оглавяват класацията.
Прочети още

Share

ПАНИКА ПО ЗОДИАКА

ОПАСЕНИЯ И СТРАХОВЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Има хора, които се паникьосват, че половинката им ще спре да ги обича, други се ужасяват от това, че най-тъмните им тайни ще излязат наяве, трети са готови да изпаднат в параноя, че може да се изложат пред очите на всички….
Много астролози смятат, че представителите на различните зодиакални знаци се ужасяват най-много от различни неща, в зависимост от периода, в който са родени.

А ето и кои са те:

Овен

Човекът, роден под знака на Овена е готов да се събуди в средата на нощта облян в студена пот от перспективата, че ще си умре забравен от всички, без да е оставил някаква диря в света.

Телец

Най-големият кошмар на хората от зодия Телец е, че ще си умрат бедни или че няма да успеят да свързват двата края, когато стигнат пенсионна възраст.
Прочети още

Share

ТОЧКА НА ДЪЛГОЛЕТИЕТО

ТАЙНИТЕ НА ИЗТОЧНАТА МЕДИЦИНА

Древната японска легенда гласи: един син научил от баща си за точките на дълголетие. Той ежедневно масажирал тези точки и преживял смъртта на няколко императора. Смята се, че това е един от най-старите методи за лечение на Изтока.
Къде се намират тези точки в нашето тяло? Точката на дълголетието се намира под чашката на коляното. За да я намерите, покрийте коляното с дланта си. Точката се намира между края на малкия и пръст към него в вдлъбнатина между костите.
Прочети още

Share

БЪЛГАРОУБИЙЦИ

ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ МРАТ ОТ СЪРЦЕ

Сърдечно-съдовите заболявания са най-големият причинител на смърт в света – със сериозна преднина те превъзхождат онкологичните заболявания, травматизма и войните. Всяка година сърдечните заболявания причиняват близо 1/3 от всички смъртни случаи на земята.

В Европа тези болести причиняват 47% от смъртността (52% при жените и 42% при мъжете). Основни проявления са коронарната болест на сърцето и инсултът. У нас процентът е още по-висок – над 60% от всички смъртни случаи се дължат на сърдечно-съдови заболявания. Каква е причината за това?…
Прочети още

Share

ГОЛЯМАТА ЗАБЛУДА

УБИЙСТВЕНИ ЗАНИМАНИЯ

Мнозина гледат Олимпиадата и не съзнават, че участват в едно нелепо, налудничаво шоу. Участват всъщност в гигантската измама, наречена спорт…

Бягането за здраве буквално съсипва организма, алармират специалисти. Джогингът в парка може да нанесе такива травми на организма, каквито се получават при тежка катастрофа. Ставите се износват, костите изтъняват, организмът се изтощава, а сърцето страда най-много и даже се смалява.
Противно на общоприетото схващане, че бягането по няколко километра всеки ден удължава живота, оказва се, че лекоатлетите определено не са сред най-дълголетните спортисти, даже обратното. Практикуващите изтощителния спорт рядко доживяват 70-ата си година в добро здраве.
Прочети още

Share

ЗДРАВЕЙТЕ, АЗ СЪМ ВАШИЯТ ДВОЙНИК

ФЕНОМЕНЪТ, НАРЕЧЕН DOPPELGAENGER

Феноменът на двойниците или допелгенгерите, както ги наричат парапсихолозите, е известен отдавна. При различните народи явлението има различни наименования. В Коми например наричат двойника Орт. Това е “душа- сянка”, невидим двойник на човека, който се намира до него от рождението до смъртта.

Ортът се показва само в изключителни случаи, обикновено в навечерието на нечия смърт. Ако човек трябва да загине от огнестрелна рана, появата на орта съпътства звука на изстрела. По обстоятелствата на появата може да се съди за естеството на предстоящата смърт. Обикновено видимия за хорските очи орт се занимава със същото, което прави и двойникът му : цепи дърва, преде или люлее люлка. Ако при орта липсва главата, смъртта се счита за неизбежна. Когато призракът напълно съответства на човешкия облик, неговия двойник има шанс да избегне гибелта, ако успее да се ориентира правилно.
Прочети още

Share

ЩАСТИЕ, ЗДРАВЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ

НУМЕРОЛОГИЯТА KATO ПОМОЩНИК И ПРИЯТЕЛ

Нумерологията може да ни „разкаже“ всичко за миналото ни само с нашата рождена дата и часа на раждане. Със същите цифри тази дисциплина ни очертава и нашето бъдеще. Тя изследва нашия характер и то в най- големи детайли! Числата носят закодирана информация, която оказва пряко въздействие върху целия ни живот.
Прочети още

Share