ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ ПРИРОДАТА

С МАРИХУАНА СРЕЩУ БЕЗЪНИЕТО

Мащабно изследване доказва, че 80% от българите имат проблеми със съня. Такъв е процентът и на хората, които са подложени на огромен стрес. Това говрят данните от стрес теста, проведен през отминалата година. По-често жените имат проблем със съня и все по-често млади хора страдат от безсъние. По-засегнати от проблема са хората в големите градове.
Според специалистите, безсънието се отразява пагубно върху цялото здравословно състояние на организма. Сънотворните лекарства не са добър избор за борба с безсънието, тъй като имат редица странични ефекти, като единият от тях е и пристрастяването.
Прочети още

Share

ЯРОСТ ПО ЗОДИАКА

КАКВО ВБЕСЯВА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Огнените зодии като Овен и Лъв са известни с бурния си, темпераментен нрав. Не само те обаче са склонни към гневни изблици. Всички зодиакални знаци си имат дразнители, които ги докарват до бяс.
Ето и накратко някои от нещата, които ядосват различните зодии най-много:

1. Овен

Препятствията и фалшивите хора

Хората от този знак са горди и самоуверени и ценят общуването с искрени и откровени личности. Те притежават специален радар за неискрените хора. Лицемерието наистина може да докара до лудост един истински Овен. Той приема това за обида към неговия интелект. Хората от тази зодия мразят да ги вземат за глупаци. Освен това един Овен няма търпение да преодолява препятствия, които го спират да осъществява плановете си. Всички неща, които го бавят и възпрепятстват го вбесяват.
Прочети още

Share

ЛЮБОВЕН ЗОДИАК

КАКВО СПЪВА РОМАНТИЧНИТЕ ВИ ТРЕПЕТИ

Всеки човек си има своите силни страни, но и слабости. Понякога именно тези слабости са причина за това той все да страда от разбито сърце. Представителите на различните зодии се справят по различен начин с предизвикателствата в романтичните си отношения.

Ето и каква може да е причината за болезнените ви връзки от миналото, базирайки се на вашата зодия:

Овен

Вашите чести промени в настроението упражняват натиск върху взаимоотношенията ви. Лошо е, ако не осъзнавате, че не всеки човек може да преглътне вашата свръхемоционалност и избухливост и това е причина често да страдате от разбито сърце.
Прочети още

Share

АСТРОЛОГИЯ И ИМАНЕ

КОЙ КАК ГЛЕДА НА ПАРИТЕ

Бедността не е порок, но и богатството не е порок. С повечко пари се чувстваме по-добре, но защо при едни те са в изобилие, а други едва свързват двата края?

Отговор на този въпрос се опитват да дадат и астролозите. Има ли определени зодии, на които разположението на звездите и планетите им дава по-голям финансов шанс?

Вижте и как различните зодии се отнасят към парите.

Овен

Овенът се отнася към парите със спокойствие. За него те не са самоцел, а средство, с което да постигне целите си. Ако представителите на този знак трябва да избират между парите и славата, бъдете сигурни, че ще изберат второто. Устремът на Овните към добра кариера им помага да имат и финансово спокойствие. Те не само работят усърдно, но и печелят добре.
Прочети още

Share

КАКВО ВИ ПРАВИ ЩАСТЛИВИ

ЩАСТИЕТО НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Ако се чудите какво може да ви накара да изпитате щастие, четете по-долу:

Овен: Предизвикателство

Няма нещо, което истинският Овен да мрази повече от сивото ежедневие. Той се зарежда от приключенията, от предизвикателствата, от новите неща и преживявания, от рисковете и прилива на адреналин.

Телец: Релаксация

Телците си падат малко лениви като натури и ценят спокойния начин на живот, като ненавиждат стреса. Те се нуждаят от време за релаксация, от спокойствие, от време за размисъл. Те обичат чувството на надеждност и стабилност.
Прочети още

Share

НЕСЪВМЕСТИМИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

ТЕ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАС

Всяка жена трябва да стои далеч от определен тип мъже, предвид нейния собствен характер. Става въпрос за мъжете, които биха я направили нещастна и които не биха могли да ѝ дадат това, от което тя има нужда.
Ето и какви мъже трябва да избягвате на всяка цена, въз основа на вашата собствена зодия:

Овен

Вие трябва да стоите далеч от мъже, които са твърде обсебващи. Такива, които искат да бъдат с вас нонстоп и очакват от вас да им връщате обажданията, есемесите и имейлите незабавно. Вие сте жена, която има нужда от лично пространство. Трябва да си намерите мъж, който да уважава вашето желание за независимост.
Прочети още

Share

МАРИХУАНАТА КАТО ЛЕКАРСТВО

ИСТИНАТА ЗА ВЪЛШЕБНОТО БИЛЕ

Под термина медицинска марихуана се разбира приложението на канабис и канабиноидни съединения за лечение на болестни състояния или облекчаване на техни симптоми. Канабисът се използва за намаляване на гаденето и повръщането при химиотерапия и при пациенти със СПИН, както и за лечение на болка и мускулни спазми.
Освен това медицинският канабис има няколко допълнителни благоприятни въздействия. Канабиноидите могат да се използват като стимуланти на апетита, антиеметици, спазмолитици и имат някои аналгетични свойства. Те могат да бъдат полезни за лечението на хронична, несвързана с раково заболяване болка.

Прочети още

Share

ЗА АСТРОЛОГИЯТА БЕЗ МИСТИФИКАЦИИ

СЪЩНОСТ И ОСНОВНИ ДИСЦИПИЛИНИ НА АСТРОЛОГИЯТА

За астрологията се говори какво ли не- простолюдието смята, че това е вид гадателство, а полуинтелигентите считат астрологията за някаква едва ли не религиозна практика. За да разсея тези недоразумения и предразсъдъци, препечатвам един чудесен материал от популярен астрологичен сайт.

„Астрологията е най-древната наука, възникнала е преди хиляди години, в зората на човешката цивилизация. Няма древен народ, който да не е познавал астрологията и да не е основавали бита и културата си на нейните закони. Всички археологични паметници – от каменните блокове на Стоунхендж през пирамидите в Египет до храмовете на маите в Южна Америка – са ориентирани към движението на Слънцето, Луната и звездите. Историята на човечеството в много голяма степен отразява и развитието на астрологията, тъй като върхът във възхода на една цивилизация съвпада с пика в развитието на астрологията. Любопитно е да се отбележи, че през последните 100 години най-бурен ръст астрологията бележи в САЩ, където в момента има десетки хиляди професионални астролози.

Прочети още

Share

ЗОДИИ И ЗАВИСИМОСТИ

КОЙ КЪМ КАКВО СЕ ПРИСТРАСТЯВА

Хората се пристрастяват към много неща – хазарт, наркотици, интернет, порно и др. Зависимостта може да не е много сериозна, но може да се превърне и в истински проблем, за който трябва да се потърси помощ.
Астрологията ще ви покаже към какво точно бихте могли да се пристрастите, според някои от вашите характеристики и личностни черти.

Ето и повече по темата (като оставям болезнената тема с наркотиците настрана):

Овен: Към приключенията и адреналина

Овните са приключенски натури, които могат да се пристрастят към възбудата, която идва с опасността. Хората от този знак често се увличат от екстремните спортове и са склонни да поемат непремерени рискове. Животът им често прилича на скоростното влакче в увеселителен парк.

Телец: Към храна

Родените под знака на Телеца са големи кулинари и чревоугодници. Те лесно се пристрастяват към храната и са склонни да преяждат и да прекаляват на масата, което пък им носи редица болести. Те имат необикновен апетит и имат склонност да крият храната из цялата си къща, която не споделят с никого.
Прочети още

Share

НАЙ- ДОБРАТА ПОЧИВКА

КЪДЕ И КАК ПОЧИВАТ ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Сигурно сте изпадали в ситуация, при която се чудите каква да е следващата ви туристическа дестинация. Разглеждате оферти, сравнявате, а решение – никакво. Колкото и изненадващо да звучи – по този въпрос можете да се допитате до зодиакалния си знак. Той ще ви насочи към най-подходящите за вас места за почивка…

Овен

Овните са известни с независимия си характер и енергията си. Като такива те предпочитат да не си губят времето в излежаване на плажа, а да изследват местата, където почиват, и да се впускат в различни предизвикателства. Най-подходящите за тях ваканционни дестинации са Националният парк Йосемити в САЩ, Северна Корея или Мианма.
Прочети още

Share