НАЙ- ПОДХОДЯЩИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ВАС

АСТРОЛОГИЯТА КАТО ПОМОЩНИК

Животът без приятели е празен, скучен и много по-труден. Приятелите не са просто хора, с които можете да си кажете две приказки. Това са хора, с които имате общи интереси, на които можете да се доверите и да разчитате. Ако трябва да бъдем честни, трудно се намират истински приятели. Понякога дори да са край вас, не можете да ги познаете.
Астрологията отново ви идва на помощ. Изхождайки от своя зодиакален знак, може да разберете кой е най-подходящият за вас тип приятел и да го познаете, когато животът ви срещне (ако вече не го е направил):

Овен

Овните имат нужда от динамичен и активен човек до себе си, който да е подготвен за всякакви ситуации. Те обичат приключенията. Търсете енергичен и страстен човек, който да е готов да купонясва и да пътешества по всяко време.
Прочети още

Share

АСТРОЛОГИЯ И ПСИХОЛОГИЯ

С АСТРОЛОГИЯ СРЕЩУ СТРЕСА

Психолозите предлагат много варианти за помощ на хората, които са подложени на ежедневен стрес. Въпреки това, не всички методи и техники са приложими в обикновения живот.

Именно затова е добре да разберете кои от тях са най-подходящи за вашия зодиакален знак. Астрологията може да ви помогне да идентифицирате различните аспекти на личността си и да се опитате да „излекувате“ отрицателните си черти.

Ето и как да облекчите стреса и тревожността наполовина, базирано на вашата зодия:

Овен

Тези хора са склонни да преувеличават събитията в живота си. Това е особено вярно за тези, чийто живот е по-активен и забързан. По принцип те се справят с работата под напрежение, но понякога стават твърде раздразнителни, мрачни или дори агресивни именно заради стреса. Това е индикация, че човекът Овен трябва да си даде психическа и физическа почивка, за да не „прегори“. Хората от тази зодия могат да намалят стреса в живота си с физически дейности като ходене, бягане, градинарство, колоездене. Те трябва да се хранят и с по-успокояващи храни като сирене, пиле, тофу, ядки, тиквени семки и сусам и да пият и повече вода.
Прочети още

Share

ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА

ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НА МИНА КАРАГЗОЗОВА

Мина Карагьозова е автор на поетичните книги ”Постоянно местожителство – ада”, “Струна над бездната”, “Танц”. Последната й книга „Ранени от Словото” с публицистика, есеистика и литературна критика се радва на голям интерес. Носителка е на престижни награди: Национален поетичен конкурс в Благоевград, Национален поетичен конкурс – Сливен, 2010 г., „Сребърно перо на Русия” за проза, 2011 г., Международен литературен конкурс „Златно перо на Русия” и мн. др. Ето какво е преживяла тя:
Прочети още

Share

ЕРОТИКА И АСТРОЛОГИЯ

КАКВО ИСКАТ МЪЖЕТЕ

Интимните връзки много често са затруднени от факта, че повечето мъже крият емоциите си, за да не се изложат пред жената, в която са влюбени. Но ако вие, жени, узнаете зодиакалния знак на мъжа, от когото се интересувате, ще можете да вникнете по-дълбоко в неговата личност и да декодирате поведението му по-лесно.
Ето какви индивидуални сигнали ви изпраща той, като изхождаме от отделната зодия:

Овен

Мъжете от тази зодия действат без заобикалки – те не могат да запазят в тайна любовта си. Ако този мъж ви харесва наистина, той ще направи първата стъпка във вашата евентуална бъдеща връзка. Истинският Овен ще направи всичко възможно, за да ви покаже всичките си качества и умения, за да елиминира съперниците за сърцето ви. Така че няма да се чудите дълго дали вашият Овен ви харесва.
Прочети още

Share

СИЛАТА НА МРАКА

ПРОСТОТИЯ ДО ШИЯ

Безгранична и страшна е българската простотия! В България все още се намират глупаци, които вярват, че с билки може да се излекува всичко. Дори и рак. На такива типове мой познат лекар пожелаваше да лепнат трипер, а сетне да се излекуват с билки. Да, дори и едно такова невинно заболяване не може да се излекува с билки.
Е да, ама простотията не ходи по говедата, тя ходи по… българите. Според тях Димков е бог, Дънов- велик учител, а Ванга пък е направо светица. Край, край нямат българските идиотщини! А истината е, че глупостта е майка на всички беди. Ето до какво води пословичната българска глупост…
Прочети още

Share

РОЛЯТА НА ЛУНАТА В ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

ПЕРИСКОПЪТ НА ПОДСЪЗНАНИЕТО

Заедно със слънчевата зодия и асцендента, положението на Луната е един от най-важните фактори във вашия личен хороскоп. Тя е свързана с вашите чувства, а освен това и с подсъзнанието.
Тя определя отношението ви към дома и семейството, към миналото и детството. Луната разкрива емоционалните ви нужди.
Това е знакът, в който се намира Луната в момента на вашето раждане.

Ако не знаете в кой зодиакален знак е разположен вашият лунен знак, можете да го проверите в специалната таблица, която ще намерите в моята е- книга „Луната като ключ към смисъла на живота“. Тази книга можете да си свалите НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО от моя сайт www.SuperAstro.net.

Ето какво разкрива за личността ви вашият лунен знак:

Луна в Овен

Вие сте емоционален и директен човек. Често реагирате импулсивно. Предпочитате да показвате любовта си чрез действия, а не чрез думи. Предизвикателствата не ви плашат, а ви държат жив. В непредвидими ситуации, родените с Луна в Овен ще проявяват всичките типични за този знак черти като безстрашие, упоритост, бързина на решенията. Луната в Овен ви кара да търсите непрескъснато емоционална подкрепа.
Прочети още

Share

ЗОДИАК И ИНТЕЛЕКТ

УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Много често ме питат кои зодии минават за най- интелигентни. В интерес на истината трябва да кажа, че има умни и глупави Близнаци, умни и глупави Риби и т. н. И все пак, под определени зодиакални знаци са се раждали и се раждат най- много интелектуалци и мъдреци.

Всеки един зодиакален знак има определени качества, които са му присъщи и които го характеризират. Балансът се поддържа с това, че всеки един от представителите на зодиака е различен и специален сам по себе си.
Когато става въпрос за интелигентност и умствен капацитет обаче, звездите са помогнали със завидни умения и възможности на някои избранници, които оглавяват класацията.
Прочети още

Share

ПАНИКА ПО ЗОДИАКА

ОПАСЕНИЯ И СТРАХОВЕ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Има хора, които се паникьосват, че половинката им ще спре да ги обича, други се ужасяват от това, че най-тъмните им тайни ще излязат наяве, трети са готови да изпаднат в параноя, че може да се изложат пред очите на всички….
Много астролози смятат, че представителите на различните зодиакални знаци се ужасяват най-много от различни неща, в зависимост от периода, в който са родени.

А ето и кои са те:

Овен

Човекът, роден под знака на Овена е готов да се събуди в средата на нощта облян в студена пот от перспективата, че ще си умре забравен от всички, без да е оставил някаква диря в света.

Телец

Най-големият кошмар на хората от зодия Телец е, че ще си умрат бедни или че няма да успеят да свързват двата края, когато стигнат пенсионна възраст.
Прочети още

Share

ТОЧКА НА ДЪЛГОЛЕТИЕТО

ТАЙНИТЕ НА ИЗТОЧНАТА МЕДИЦИНА

Древната японска легенда гласи: един син научил от баща си за точките на дълголетие. Той ежедневно масажирал тези точки и преживял смъртта на няколко императора. Смята се, че това е един от най-старите методи за лечение на Изтока.
Къде се намират тези точки в нашето тяло? Точката на дълголетието се намира под чашката на коляното. За да я намерите, покрийте коляното с дланта си. Точката се намира между края на малкия и пръст към него в вдлъбнатина между костите.
Прочети още

Share

БЪЛГАРОУБИЙЦИ

ЗАЩО БЪЛГАРИТЕ МРАТ ОТ СЪРЦЕ

Сърдечно-съдовите заболявания са най-големият причинител на смърт в света – със сериозна преднина те превъзхождат онкологичните заболявания, травматизма и войните. Всяка година сърдечните заболявания причиняват близо 1/3 от всички смъртни случаи на земята.

В Европа тези болести причиняват 47% от смъртността (52% при жените и 42% при мъжете). Основни проявления са коронарната болест на сърцето и инсултът. У нас процентът е още по-висок – над 60% от всички смъртни случаи се дължат на сърдечно-съдови заболявания. Каква е причината за това?…
Прочети още

Share