ВАШАТА ЛИЧНА ПЛАНЕТА

ЗОДИИ И УПРАВЛЯВАЩИ ГИ ПЛАНЕТИ

Всяка зодия си има управляваща планета. Всяка планета, от своя страна, разкрива или отговаря за нещо от характера на човек. Слънцето е огледало на личността, Меркурий влияе на начина на мислене, Венера пък е отговорна за начина, по който обичаме.
Ето и повече по темата какво разкрива вашата управляваща планета за характера ви:

Овен

Марс управлява вътрешните стремежи, емоции и страсти. Това е планетата на действието. Затова хората от този знак са свръхамбициозни, много емоционални и обичат да се себеизразяват.
Прочети още

Share

СЕНКИ НАД ЗОДИАКА

НЕДОСТАТЪЦИ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Според астрологията, месецът и денят, в който сте родени, играят значителна роля в определянето на вашите личностни черти, които влияят на целия ви живот.
Хората са склонни да се фокусират предимно върху положителните качества на тяхната зодия и никой не иска да чете за негативните си личностни черти.
И все пак аз ще се съсредоточа именно върху най-досадните и дразнещи черти, свързани с всеки един от 12-те зодиакални знака.

Те понякога ни носят големи вреди във взаимоотношенията, без дори да се замисляме за това.
Ето ги и тях:

Овен: Невъздържан и припрян

Човекът Овен е склонен на вербално насилие и доминация над всеки, който му противоречи. Той е готов да спори по всяко време и навсякъде. Няма значение дали е с член от семейството му, с приятел, с колега или с напълно непознат. Когато се ядоса, представителят на този знак става агресивен и не може да се контролира. Поведението му става припряно и невъздържано.
Прочети още

Share

ИЗНЕВЯРА ПО ЗОДИАКА

КОЙ КРЪШКА НАЙ- МНОГО

Доверието е основен градивен елемент за всяка връзка. За съжаление има хора, и мъже, и жени, на които просто не може да се вярва, по една или друга причина.
Може да става въпрос за вид характер, възпитание или склонност, продиктувана от зодията на въпросния човек.
Факт е, че има зодиакални знаци, които са по-склонни да послъгват, да мамят и дори да изневеряват.
Ето и кои са тези знаци в зодиака, като този път ще обърна внимание на мъжете:

5-то място: Телец

Тези мъже по принцип са доста лоялни към половинката си. Но ако се усъмнят, че партньорката им им изневерява, те няма да се поколебаят да ѝ спретнат сериозно и ужасно отмъщение, свързано също така с изневяра. Тези мъже никога не прощават измяната и като цяло са доста злопаметни. И все пак мъжете Телци са по-склонни към физическа изневяра, в сравнение с жените от този зодиакален знак.
Прочети още

Share

ЗЛОВЕЩО

НЕВИДИМИ СПЪТНИЦИ

Много хора се питат дали домът им не е обитаван от духове и дори имат смътното усещане, че около тях витаят привидения. Дали е така?…

Ето как ще разберете, дали в дома ви се е заселил дух:

1. Имате усещането, че някой ви докосва

Много хора могат да се закълнат, че са усетили някой да ги докосва по рамото в празна стая. Според учените, занимаващи се с паранормални явления, това е сигурен признак , че около вас има дух на починал човек.

2. Усещате парфюма на любим човек, който е починал

Ако внезапно усетите аромат, който ви напомня за починал ваш близък, то вероятно неговият призрак е близо до вас. Ароматът може да означава, че духът ви пази и закриля.
Прочети още

Share

ИНТУИЦИЯ И ШЕСТО ЧУВСТВО

НАЙ- НАДАРЕНИТЕ ЗОДИИ

Интуицията е чувството, на което по-често дамите се доверяват. Тя е онова усещане, което не спира да ни човърка отвътре. Тя, казано накратко, е предчувствието, че нещо ще се случи. Всеки разчита малко или повече на интуицията си, но представителите на три зодиакални знака притежават най-силната интуиция. Ето кои са те:

Риби

Представителите на зодия Риби са едни от най-големите мечтатели в зодиака. За тях духовното е много важно. Стремят се да бъдат в постоянен вътрешен мир, за да могат да систематизират добре мислите си, да си начертаят планове, които ще им помогнат да реализират мечтите си.

Винаги се ръководят от инстинктите си. Често се оказват подготвени и за сложните ситуации. Затова не се опитвайте да мамите Рибите, те лесно могат да разпознаят, когато някой е некоректен към тях, защото силната им интуиция рядко ги подвежда.
Прочети още

Share

ПАРИ И АСТРОЛОГИЯ

ПЪТ КЪМ ФИНАНСОВИЯ УСПЕХ

Финансовите навици на всеки човек зависят както от неговия характер, така и от зодията му. Затова всеки човек има различна мотивация по пътя към успеха.
Ето и малко повече по темата според астрологията:

Овен

Когато става въпрос за смелост, инициатива и целеустременост, няма равни на хората от тази зодия! Те обичат да преследват нови цели и се втурват презглава във вълнуващите, актуални планове. Представителите на Овен са склонни да рискуват по пътя си към успеха и големите пари. Бюрокрацията и работата зад бюро ги задушават. Те имат потенциала да бъдат успешни предприемачи или да постигнат много в поприще, в което има състезателен дух и съревнование (в армията или в спорта, в кулинарията).
Прочети още

Share

ДЕВИЗИ И МАКСИМИ НА ЗОДИИТЕ

РЪКОВОДНИ ПРИНЦИПИ НА ЗОДИАКАЛНИТЕ ЗНАЦИ

Всеки човек изпада в трудни ситуации и намира различен начин да се избави от тях. Според астролозите, девизите, които дават сила на хората, са в зависимост и от зодиакалния им знак. Вижте коя мисъл ви дава сила, и дали е възможно това да е заради датата, на която сте родени.

Овен

Представителите на този зодиакален знак са доста наясно с целите, които искат да постигнат. Трудно могат да бъдат изкарани от равновесие, особено що се отнася до професионалния им опит. Техният девиз е „Аз имам“, а ключовата особеност е предприемчивост.
Прочети още

Share

НАЙ- ПОДХОДЯЩИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ВАС

АСТРОЛОГИЯТА КАТО ПОМОЩНИК

Животът без приятели е празен, скучен и много по-труден. Приятелите не са просто хора, с които можете да си кажете две приказки. Това са хора, с които имате общи интереси, на които можете да се доверите и да разчитате. Ако трябва да бъдем честни, трудно се намират истински приятели. Понякога дори да са край вас, не можете да ги познаете.
Астрологията отново ви идва на помощ. Изхождайки от своя зодиакален знак, може да разберете кой е най-подходящият за вас тип приятел и да го познаете, когато животът ви срещне (ако вече не го е направил):

Овен

Овните имат нужда от динамичен и активен човек до себе си, който да е подготвен за всякакви ситуации. Те обичат приключенията. Търсете енергичен и страстен човек, който да е готов да купонясва и да пътешества по всяко време.
Прочети още

Share

АСТРОЛОГИЯ И ПСИХОЛОГИЯ

С АСТРОЛОГИЯ СРЕЩУ СТРЕСА

Психолозите предлагат много варианти за помощ на хората, които са подложени на ежедневен стрес. Въпреки това, не всички методи и техники са приложими в обикновения живот.

Именно затова е добре да разберете кои от тях са най-подходящи за вашия зодиакален знак. Астрологията може да ви помогне да идентифицирате различните аспекти на личността си и да се опитате да „излекувате“ отрицателните си черти.

Ето и как да облекчите стреса и тревожността наполовина, базирано на вашата зодия:

Овен

Тези хора са склонни да преувеличават събитията в живота си. Това е особено вярно за тези, чийто живот е по-активен и забързан. По принцип те се справят с работата под напрежение, но понякога стават твърде раздразнителни, мрачни или дори агресивни именно заради стреса. Това е индикация, че човекът Овен трябва да си даде психическа и физическа почивка, за да не „прегори“. Хората от тази зодия могат да намалят стреса в живота си с физически дейности като ходене, бягане, градинарство, колоездене. Те трябва да се хранят и с по-успокояващи храни като сирене, пиле, тофу, ядки, тиквени семки и сусам и да пият и повече вода.
Прочети още

Share

ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА

ВЪЗКРЕСЕНИЕТО НА МИНА КАРАГЗОЗОВА

Мина Карагьозова е автор на поетичните книги ”Постоянно местожителство – ада”, “Струна над бездната”, “Танц”. Последната й книга „Ранени от Словото” с публицистика, есеистика и литературна критика се радва на голям интерес. Носителка е на престижни награди: Национален поетичен конкурс в Благоевград, Национален поетичен конкурс – Сливен, 2010 г., „Сребърно перо на Русия” за проза, 2011 г., Международен литературен конкурс „Златно перо на Русия” и мн. др. Ето какво е преживяла тя:
Прочети още

Share