НЕСЪВМЕСТИМИ ЗОДИАКАЛНИ ЗНАЦИ

ТЕ НЕ СА ПОДХОДЯЩИ ЗА ВАС

Всяка жена трябва да стои далеч от определен тип мъже, предвид нейния собствен характер. Става въпрос за мъжете, които биха я направили нещастна и които не биха могли да ѝ дадат това, от което тя има нужда.
Ето и какви мъже трябва да избягвате на всяка цена, въз основа на вашата собствена зодия:

Овен

Вие трябва да стоите далеч от мъже, които са твърде обсебващи. Такива, които искат да бъдат с вас нонстоп и очакват от вас да им връщате обажданията, есемесите и имейлите незабавно. Вие сте жена, която има нужда от лично пространство. Трябва да си намерите мъж, който да уважава вашето желание за независимост.
Прочети още

Share

МАРИХУАНАТА КАТО ЛЕКАРСТВО

ИСТИНАТА ЗА ВЪЛШЕБНОТО БИЛЕ

Под термина медицинска марихуана се разбира приложението на канабис и канабиноидни съединения за лечение на болестни състояния или облекчаване на техни симптоми. Канабисът се използва за намаляване на гаденето и повръщането при химиотерапия и при пациенти със СПИН, както и за лечение на болка и мускулни спазми.
Освен това медицинският канабис има няколко допълнителни благоприятни въздействия. Канабиноидите могат да се използват като стимуланти на апетита, антиеметици, спазмолитици и имат някои аналгетични свойства. Те могат да бъдат полезни за лечението на хронична, несвързана с раково заболяване болка.

Прочети още

Share

ЗА АСТРОЛОГИЯТА БЕЗ МИСТИФИКАЦИИ

СЪЩНОСТ И ОСНОВНИ ДИСЦИПИЛИНИ НА АСТРОЛОГИЯТА

За астрологията се говори какво ли не- простолюдието смята, че това е вид гадателство, а полуинтелигентите считат астрологията за някаква едва ли не религиозна практика. За да разсея тези недоразумения и предразсъдъци, препечатвам един чудесен материал от популярен астрологичен сайт.

„Астрологията е най-древната наука, възникнала е преди хиляди години, в зората на човешката цивилизация. Няма древен народ, който да не е познавал астрологията и да не е основавали бита и културата си на нейните закони. Всички археологични паметници – от каменните блокове на Стоунхендж през пирамидите в Египет до храмовете на маите в Южна Америка – са ориентирани към движението на Слънцето, Луната и звездите. Историята на човечеството в много голяма степен отразява и развитието на астрологията, тъй като върхът във възхода на една цивилизация съвпада с пика в развитието на астрологията. Любопитно е да се отбележи, че през последните 100 години най-бурен ръст астрологията бележи в САЩ, където в момента има десетки хиляди професионални астролози.

Прочети още

Share

ЗОДИИ И ЗАВИСИМОСТИ

КОЙ КЪМ КАКВО СЕ ПРИСТРАСТЯВА

Хората се пристрастяват към много неща – хазарт, наркотици, интернет, порно и др. Зависимостта може да не е много сериозна, но може да се превърне и в истински проблем, за който трябва да се потърси помощ.
Астрологията ще ви покаже към какво точно бихте могли да се пристрастите, според някои от вашите характеристики и личностни черти.

Ето и повече по темата (като оставям болезнената тема с наркотиците настрана):

Овен: Към приключенията и адреналина

Овните са приключенски натури, които могат да се пристрастят към възбудата, която идва с опасността. Хората от този знак често се увличат от екстремните спортове и са склонни да поемат непремерени рискове. Животът им често прилича на скоростното влакче в увеселителен парк.

Телец: Към храна

Родените под знака на Телеца са големи кулинари и чревоугодници. Те лесно се пристрастяват към храната и са склонни да преяждат и да прекаляват на масата, което пък им носи редица болести. Те имат необикновен апетит и имат склонност да крият храната из цялата си къща, която не споделят с никого.
Прочети още

Share

НАЙ- ДОБРАТА ПОЧИВКА

КЪДЕ И КАК ПОЧИВАТ ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Сигурно сте изпадали в ситуация, при която се чудите каква да е следващата ви туристическа дестинация. Разглеждате оферти, сравнявате, а решение – никакво. Колкото и изненадващо да звучи – по този въпрос можете да се допитате до зодиакалния си знак. Той ще ви насочи към най-подходящите за вас места за почивка…

Овен

Овните са известни с независимия си характер и енергията си. Като такива те предпочитат да не си губят времето в излежаване на плажа, а да изследват местата, където почиват, и да се впускат в различни предизвикателства. Най-подходящите за тях ваканционни дестинации са Националният парк Йосемити в САЩ, Северна Корея или Мианма.
Прочети още

Share

СЪКРОВЕНИ ТАЙНИ НА ЗОДИИТЕ

НЕДОСТАТЪЦИ И ПРЕИМУЩЕСТВА

Всеки човек си има личностни характеристики, които са уникални. Астрологията обаче може да ни насочи към някои черти, по които хората от един и същи зодиакален знак си приличат.
Всяка зодия си има добре познати качества и недостатъци, но и някои скрити личностни черти, които не се виждат на пръв поглед.

Ето коя е тайната ви личностна характеристика, за която вашите близки вероятно не подозират:

Овен: Винаги искате да сте шефът

Хората от този зодиакален знак имат потребност да бъдат шефове. Те имат огромна нужда да доминират и да командват околните. Те са лидери по природа и им е наистина трудно и дори непосилно да се подчиняват на другите. Всеки истински Овен е готов безкомпромисно да смаже конкуренцията си по пътя към върха.
Прочети още

Share

ЗОДИИ, ЗЛОБА И ЗАВИСТ

ЗАЩО, ПО ДЯВОЛИТЕ, ВИ ЗАВИЖДАТ?!

Всеки човек си има свои личностни характеристики и черти, с които привлича или съответно отблъсква хората. Някои от тези черти са предопределени от зодиакалния му знак.

Вижте кои са вашите най-ярки характеристики, заради които будите завистта на околните:

Овен

Вие сте енергичен и приключенски настроен. Обичате да опитвате нови неща. Именно затова вашият живот се струва на околните вълнуващ и очарователен. Те тайничко ви завиждат за липсата ви на притеснения, за открития ви характер и за това, че умеете да носите много дини под една мишница.
Прочети още

Share

КАКВО НИ ЧАКА ПРЕЗ 2017 ГОДИНА?…

АСТРОЛОГИЧНА ПРОГНОЗА

Всяка година протича под знака на една основна, управляваща планета. Управители на отделните години са основните планети от Слънчевата система- Сатурн, Юпитер, Марс, Венера, Меркурий…

Важно е също така да се знае, че астрологичната година не започва на 1 януари, а чак на 21 март.

2017 година е година на Слънцето. Слънцето, както знаем, е символ на енергия и активност. То стимулира великодушието, смелостта и жаждата за живот. Монетата има обаче и една обратна страна- Слънцето стимулира също така арогантността, суетата, жаждата за власт, егоизма и гнева.
Прочети още

Share

ЛЮБОВ И РАЗДЯЛА В АСТРОЛОГИЯТА

КАК РАЗЛЮБВАТ ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Няма нищо по-лошо от това да разлюбиш половинката си и така да разбиеш и нейните, и своите мечти за бъдещето. За съжаление, това може да се случи на всеки. Понякога се случва без дори да го искаш.
Просто хората се променят с времето – първоначално половинката ви може да изглежда като самото съвършенство, а след известен период – да чувствате, че този човек ви е напълно чужд.

Ето как представителите на различните зодиакални знаци се справят с този вид ситуация.

Казано с други думи, вижте как разлюбват 12-те зодии:

Овен

Хората от този знак са импулсивни и взимат прибързани решения. Тяхната спонтанност може да бъде чудесна в една връзка, но когато един Овен започне да поставя под въпрос любовта си към половинката, той е готов да действа малко грозно. Той може просто да зареже партньора си без предупреждение.
Прочети още

Share

НЕСИГУРНОСТ ПО ЗОДИАКА

СТРАХОВЕ И ОПАСЕНИЯ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Малцина се чувстват напълно уверени в това, което правят. Дори тези, които изглеждат много самоуверени, си имат своите вътрешни съмнения и тревоги.
Всяка зодия се съмнява в себе си по различен начин. Ето какви са нещата, които носят несигурност на хората от 12-те зодии и вижте как точно можете да преодолеете вашата:

Овен

Най-голямата ви несигурност се крие във вашето настроение, свързано със силните ви емоции. Вие наистина реагирате първично и прибързано, и често плашите или изнервяте хората около себе си. Наясно сте с този факт, така че просто следващият път, когато решите бързо да промените настроението си, опитайте да се погледнете през очите на околните!
Прочети още

Share