ВАШАТА МИСИЯ В ЖИВОТА

КАКВО Е ВАШЕТО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ НА ЗЕМЯТА

Всеки от нас е дошъл на този свят с определена мисия. Едни разбират предназначението си веднага, на други им трябва време. Вашият знак ще ви подскаже верния път.

Овен

Да бъде лидер и първопроходец. Той трябва да води хората след себе си и да прави първата крачка към важните цели. Овенът се стреми към висоти и затова не трябва да се бои от внезапните промени.
Прочети още

Share

ДОБРЯЦИТЕ НА ЗОДИАКА

НАЙ- ДОБРОДУШНИТЕ ЗОДИИ

Някои хора просто имат добра душа. Добротата е тяхната естествена и неподправена същност и не е нужно тя да се доказва и демонстрира.
Тези хора дават, помагат, обичат и обикновено са много добри слушатели. Всеки път, когато сме около тях, чувстваме, че светът може да стане по-добро място.
Кои зодии се нареждат на първите места в тази класация?

Близнаци

Всеки път, когато срещнем Близнаци, ще бъдем покрити с наметало от доброта. С великолепното си остроумие, те ще накарат всеки новодошъл да се чувства комфортно за броени минути.
Тяхната истинска привързаност към всяко човешко същество, съчетана със забавната им общителна страна, е изключително приятна за всеки и той иска да продължи да общува с тях.
От друга страна, те могат да бъдат сериозни и внимателни слушатели. Близнаците са любопитни и никога не се преструват на заинтересувани към хората – те са истински загрижени за тези, които ги заобикалят.
Те ни карат да се чувстваме като най-важния човек на света, защото в този момент ни дават цялото си внимание.
Прочети още

Share

СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ ШАРЛАТАНИ

СЕСТРИТЕ ФОКС

Кейт, Маргарет и Леа Фокс минавали за водещи фигури на спиритизма през 19-ти век, като основната им квалификация за тази работа се състояла в наглата им мошеническа нагласа.

Двете по-млади сестри, Кейт и Маргарет, били само на 10 и 12 години, когато през 1848 година убедили глуповатите си родители, че могат да разговарят с домашен призрак, чрез система от почуквания и потропвания. Момичетата щракали под масата с пръстите на краката си и твърдели, че това са отговори на призованите от тях духове. Тази примитивна измама предизвиквала изумлението на всички глупаци, населявали съседните улици.
Прочети още

Share

РОДИ МЕ, МАМО, С КЪСМЕТ…

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ РАДВАТ НА НАЙ- ГОЛЯМ КЪСМЕТ

Всеки човек може да направи така, че да има повече късмет. Истината е, че ако седим и чакаме нещо да се случи, едва ли ще бъдем късметлии. Ако обаче заменим чакането с действия, резултатът вече може да бъде съвсем различен.
В изкуството по изграждане на собствения късмет има какво да научим от някои зодиакални знаци. Добре е да се вгледаме в примера на тези зодии.

Водолей

Водолеят създава своя собствен късмет въз основа на това, което Вселената му диктува. Той е от типа „иди и си го вземи“, но ако това не проработи, се опитва да намери решения вътре в себе си.
За своя късмет Водолеят често разчита едновременно на себе си и на Вселената, така че, когато успеят, може да бъде загадка как са го постигнали.
Родените под този знак вярват, че късметът идва от самите тях.
Прочети още

Share

С АСТРОЛОГИЯ СРЕЩУ СТРЕСА

КАК ДА СЕ ПРЕБОРИМ С БИЧА НА СТОЛЕТИЕТО

Стресът е сред най-големите болестотворни фактори в съвремието ни. Астрологията може да ни помогне за преодоляване на болезненото напрежение…
Всеки зодиакален знак има своя природа, затова е възможно един метод да направи чудеса за едни, но да няма същия ефект при други.
Мастити астролози споделят с нас най-добрите начини, с които да се справим със стреса според зодията ни:

Овен

Представителите на този зодиакален знак не обичат думата „не“ и могат да се стресират, когато се налага да чакат да бъдат бавени.
Има два начина родените под този знак най-ефективно да се разтоварят – интензивна физическа активност и отдаване на пълна почивка.
Прочети още

Share

ПОЛОВИТЕ АТЛЕТИ НА ЗОДИАКА

КОЙ СЕ ПРЕДСТАВЯ НАЙ- ДОБРЕ В СПАЛНЯТА

Има много хора, които се отличават пред останалите като страхотни любовници, докато всичко останало в живота им все нещо куца.
Кои са тези хора според астрологията?

Овен

Когато сме с представители на тази зодия, трябва да се подготвим за незабравима нощ. Те искат да бъдат този, който никога няма да забравим, и най-често се случва точно това.
Можем да отклоним вниманието си от сексуалната им мощ с мисли за това, как не са се появили на втората среща или как са напълно несъгласни с всичко, в което някога сме вярвали, и показват това по безспорен начин.
Добре е да запомним, че Овните винаги са прави, така че след горещия секс, трябва да бъдем готови да чуем историята на живота им и да разберем, че без значение какво сме научили в този живот, техният опит е много по-голям.
Прочети още

Share

АКО ТЪРСИТЕ СЕКС…

НАЙ-СЛАДОСТРАСТНИТЕ ЗОДИИ

Астрологията изучава движението на планетите и тяхното значение за живота. Тя може да разкрие много неща за най- потайните кътчета на човешкото съзнание.

Когато става дума за любов и секс например, с помощта на астрологията можем да узнаем какво е отношението на отделните зодии към пикантната тема.

Мнозина сигурно са се питали и се питат кои са най- сладострастните и любвеобилни зодии.

Ето кои от тях обожават секса и не са склонни да правят компромиси в това отношение.

1. Овен

Знакът на сексапилния Овен се управлява от планетата Марс. Жените, представители на тази зодия, са изключително активни сексуално, докато мъжете са до голяма степен непредсказуеми. Те нямат намерение да ви чакат, докато сте готови за секс. Овните са по принцип огнена зодия. Има ли нещо по-горещо от огъня?
Прочети още

Share

ЗОДИИ И ФИНАНСИ

КОЙ КАК ХАРЧИ ПАРИТЕ СИ

При всеки знак от зодиака има различно отношение към парите и уникален начин да се разпорежда с бюджета си. Астрологичният анализ може да ви научи как да пестите пари, или пък как да станете милионер.

Овен
Харчи, харчи и не спира да харчи. Импулсивната натура на Овена някак го заставя да живее ден за ден. Затова и не може да задържи пари. Но пък има шанса да обуздае своите желания и да се научи на разумни инвестиции. Освен това може да работи много, а това му дава възможност да достигне финансова независимост. Овни, всеки път когато пожелаете да изхарчите парите си за някаква прищявка, си спомнете как сте ги изкарали.
Прочети още

Share

ИЗЛЪЧВАНЕ И ЧАР

ПРИВЛЕКАТЕЛНИ ЧЕРТИ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

Всяка зодия си има своите положителни и отрицателни страни. Представителите на отделните зодиакални знаци имат своите привлекателни черти, които ги правят просто неустоими.

Става въпрос за тези магнетични, очарователни характеристики, които са специфични за всеки един човек, но са сходни за различните зодии.
Ето и коя е вашата най-атрактивна черта, според астрологията:

Овен: Инициативност

Хората от зодия Овен са силни, властни и активни личности, които винаги са готови да поемат отговорността и инициативата. Тази тяхна енергия е завладяваща и привлича хората към тях като магнит.
Прочети още

Share

АСТРОЛОГИЧНА ПРЕДБРАЧНА КОНСУЛТАЦИЯ

КОЙ С КОГО СЪЖИТЕЛСТВА НАЙ- ДОБРЕ

Докато много скептици отхвърлят астрологията, определяйки я като суеверие, влиянието на тази древна наука е подкрепено от нарастващия брой научни доказателства.

Един пример: според данни на проучване, поместено в Nature Neuroscience, позицията на планетите по време на раждането оказва влияние върху личността, защото води до значителни функционални промени в мозъка.

Планетарните констелации в мига на раждането предопределят също така и с кои от знаците в зодиака имаме най-добра съвместимост. В по-голямата си част земните знаци си подхождат най-много с други земни знаци, водните с другите водни и т. н. Но това невинаги е точно така.

Овен

Овните се впускат в живота без да се страхуват от следващото препятствие, което може да се изправи на пътя им. Те първо действат и по-късно мислят върху изборите си. Те имат решителна, уверена, страстна природа и смело сърце.
Родените под този знак се нуждаят от вълнение и спонтанност в една връзка и няма да се поколебаят да обсипят партньора си с любов. Имат нужда от човек, който да има също толкова страстно отношение към живота.
Най-добра цялостна съвместимост: Лъв, Стрелец
Прочети още

Share